loader image
Galaxy Residence Brașov

Proiect Nicolae Labiș - Finalizare MARTIE 2025

Blocul este alcătuit din 2 spații comerciale la parter și 15 apartamente la etaje.

Un proiect construit cu pasiune și atenție la detalii, unde confortul și designul sunt la superlativ. Fațada proiectului și casa scării sunt finisate cu plăci de caramidă aparentă sau tencuiala decorativa care imita caramida aparenta, pentru un aspect greu de egalat.

Blocul este realizat la standarde înalte, având o izolație exterioară – vată bazaltică ce asigură o izolare termică excelentă, cât și o izolație fonică între niveluri. Clădirea va avea un grad sporit de siguranță, beneficiind de un sistem video de supraveghere. Blocul este amenajat cu parcări subterane.

Apartamentele sunt dotate cu obiecte sanitare premium, centrală comună pentru eficiență. Fiecare apartament va dispune de interfon cu video. Ultimul nivel dispune de o priveliște panoramică.

Proiectul este plasat într-o zonă intimă, liniștită, ferită de trafic și zgomot, aducând un plus de confort clienților noștri.

Tipuri de apartamenteVezi disponibilitate

Te așteptăm și pe tine să te alături comunității Galaxy Residence

Intimitate, siguranță, confort, calitate

Folosim doar materiale calitative și colaborăm cu cei mai mari furnizori. Doar așa suntem siguri că locuințele noastre vor îndeplini visele fiecărui client.

Avem siguranța că, toată comoditatea oferită de spațiul din locuință se reflectă în relaxarea ta și în starea de bine pe care vei experimenta, atunci când te vei întoarce acasă, după o zi plină de stres.

Intimitate

Blocurile construite de noi sunt alcatuite dintr-un un număr redus de apartamente și oferă mai multă intimitate.

Siguranță

Punem siguranța pe primul loc pentru ca tu să te relaxezi când vei reveni acasă, după o zi încărcată.

Calitate

Folosim doar materiale de cea mai bună calitate și colaborăm cu cei mai mari furnizori de materiale.

Contactează-ne

Dorești să afli mai multe detalii?
Solicită acum o consultanță gratuită.

    Call Now Button