Galaxy Residence Brașov

Proiecte disponibile

Apartamentele Galaxy Residence sunt realizate la standarde înalte, asigurând tot confortul necesar clienților. Ascultăm cu atenție și ne asigurăm că locul ales se va transforma în “acasă” în cel mai scurt timp.

Calitate după un standard italian

Apartamente personalizate după gustul tău

Acces la transport public la doar 7 minute distanță

Zonă liniștită, cu trafic scăzut

Te așteptăm și pe tine să te alături comunității Galaxy Residence

Intimitate, siguranță, confort, calitate

Folosim doar materiale calitative și colaborăm cu cei mai mari furnizori. Doar așa suntem siguri că locuințele noastre vor îndeplini visele fiecărui client.

Avem siguranța că, toată comoditatea oferită de spațiul din locuință se reflectă în relaxarea ta și în starea de bine pe care vei experimenta, atunci când te vei întoarce acasă, după o zi plină de stres.

Proiect finalizare aprilie 2021

Galaxy Residence Ioan Popasu

Blocul este alcătuit din 24 apartamente, cate 6 apartamente pe nivel avand un regim de inaltime subsol + parter + 2 etaje + mansarda. Finalizarea construcției este în luna Aprilie 2021.

Locuințele se pliază perfect pe viața omului contemporan activ, care are nevoie de liniște și intimitate atunci când ajunge acasă.

Blocul este amenajat cu parcări subterane și supraterane si se achizitioneaza separat. În demisolul clădirii sunt situate boxele construite din caramida, cu suprafete intre 2 si 15 metri patrati, acestea fiind achizitionate pe metru patrat.

Apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie în condensație, ușă metalică de calitate superioară(la intrare), ferestre cu geamuri termopan cu 6 camere, culoare nuc. Băile apartamentelor sunt utilate complet cu finisaje la alegere: gresie, faianță, vas wc, cadă / duș, chiuvetă.

Accesul la acest proiect se face din strada Ioan Popasu, venind dinspre strada 13 Decembrie, imediat dupa strada Liviu Rebreanu intrand pe strada Fundatura Ioan Popasu, o strada care deserveste doar acest proiect si cateva case. Acest lucru face ca proiectul nostru sa fie mai intim, linistit, ferit de trafic si zgomot,aducand un plus de confort clientilor nostri.

Tipuri de apartamenteDisponibilitate & prețuri
Ansamblu rezidențial intim

Galaxy Residence Ioan Socec

Proiectul este alcătuit din 2 blocuri, cu câte 15 apartamente fiecare.

  • Primul bloc – finalizat
  • Al II-lea bloc – finalizat

Blocurile sunt amenajate cu parcări subterane, supraterane si boxe.

Apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie în condensație, ușă metalică de calitate superioară(la intrare), ferestre cu geamuri termopan cu 6 camere(culoare: nuc). Băile apartamentelor sunt utilate complet cu finisaje la alegere: gresie, faianță, vas wc,  cadă / duș, chiuvetă.

Tipuri de apartamenteDisponibilitate & prețuri
Ansamblu rezidențial intim

Galaxy Residence
Liviu Rebreanu

Blocul de 3 etaje este alcătuit din 29 apartamente, cu acces la lift. Finalizarea construcției este în luna Aprilie 2020.

Accesul către bloc se face de pe strada Ioan Popasu, imediat după Avantgarden Tractorul(între Urban și Maurer Residence).

Acces Supermarket – Coresi: 10 minute de mers pe jos / 2 minute cu mașina.

Tipuri de apartamenteDisponibilitate & prețuri

Intimitate

Blocurile construite de noi conțin un număr redus de apartamente și, implicit, de mai multă intimitate.

Siguranță

Punem siguranța pe primul loc pentru ca tu să te relaxezi când vei reveni acasă, după o zi încărcată.

Calitate

Folosim doar materiale de cea mai bună calitate și colaborăm cu cei mai mari furnizori de materiale.

Call Now Button