loader image
Galaxy Residence Brașov

Proiecte disponibile

Apartamentele Galaxy Residence sunt realizate la standarde înalte, asigurând tot confortul necesar clienților. Ascultăm cu atenție și ne asigurăm că locul ales se va transforma în “acasă” în cel mai scurt timp.

Calitate după un standard italian

Apartamente personalizate după gustul tău

Acces la transport public la doar 7 minute distanță

Zonă liniștită, cu trafic scăzut

Te așteptăm și pe tine să te alături comunității Galaxy Residence

Intimitate, siguranță, confort, calitate

Folosim doar materiale calitative și colaborăm cu cei mai mari furnizori. Doar așa suntem siguri că locuințele noastre vor îndeplini visele fiecărui client.

Avem siguranța că, toată comoditatea oferită de spațiul din locuință se reflectă în relaxarea ta și în starea de bine pe care vei experimenta, atunci când te vei întoarce acasă, după o zi plină de stres.

Proiect PREMIUM

Galaxy Residence Nicolae Labiș

Blocul este alcătuit din 2 spații comerciale la parter și 15 apartamente la etaje. Acest  proiect este construit cu pasiune și atenție la detalii, unde confortul și designul sunt la superlativ. Fațada proiectului și casa scării sunt finisate cu plăci de caramidă aparentă sau tencuială decorativă care imită caramida aparentă  pentru un aspect greu de egalat.

Blocul este realizat la standarde înalte, având o izolație exterioară realizată cu  vată bazaltică ce asigură o izolare termică excelentă, cât și o izolație fonică între niveluri. Clădirea va avea un grad sporit de siguranță, beneficiind de un sistem video de supraveghere. Blocul este amenajat cu parcări subterane.

Apartamentele sunt dotate cu obiecte sanitare premium, centrală comună pentru eficiență și video interfon. Ultimul nivel dispune de o priveliște panoramică.

Proiectul este amplasat într-o zonă intimă, liniștită, ferită de trafic și zgomot, aducând un plus de confort locatarilor acestui bloc.

Tipuri de apartamenteVezi disponibilitate

Intimitate

Blocurile construite de noi conțin un număr redus de apartamente și, implicit, de mai multă intimitate.

Siguranță

Punem siguranța pe primul loc pentru ca tu să te relaxezi când vei reveni acasă, după o zi încărcată.

Calitate

Folosim doar materiale de cea mai bună calitate și colaborăm cu cei mai mari furnizori de materiale.

Ansamblu rezidențial intim

Galaxy Residence Ioan Socec

Proiectul este alcătuit din 2 blocuri, cu câte 15 apartamente fiecare.

  • Primul bloc – finalizat
  • Al II-lea bloc – finalizat

Blocurile sunt amenajate cu parcări subterane, supraterane si boxe.

Apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie în condensație, ușă metalică de calitate superioară(la intrare), ferestre cu geamuri termopan cu 6 camere(culoare: nuc). Băile apartamentelor sunt utilate complet cu finisaje la alegere: gresie, faianță, vas wc,  cadă / duș, chiuvetă.

Ansamblu rezidențial intim

Galaxy Residence
Liviu Rebreanu

Blocul de 3 etaje este alcătuit din 29 apartamente, cu acces la lift. Finalizarea construcției este în luna Aprilie 2020.

Accesul către bloc se face de pe strada Ioan Popasu, imediat după Avantgarden Tractorul(între Urban și Maurer Residence).

Acces Supermarket – Coresi: 10 minute de mers pe jos / 2 minute cu mașina.

Galaxy Residence Ioan Popasu

Blocul este alcătuit din 24 apartamente, cate 6 apartamente pe nivel avand un regim de inaltime subsol + parter + 2 etaje + mansarda.

Blocul este amenajat cu parcări subterane și supraterane.

Apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie în condensație, ușă metalică de calitate superioară(la intrare), ferestre cu geamuri termopan cu 6 camere, culoare nuc. Băile apartamentelor sunt utilate complet cu finisaje la alegere: gresie, faianță, vas wc, cadă / duș, chiuvetă.

Contactează-ne

Dorești să afli mai multe detalii?
Solicită acum o consultanță gratuită.

    Call Now Button